Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβλήθηκε πρόστιμο 647.000 ευρώ για αισχροκέρδεια.

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Prostimo 647 000 Eyrw Se Gnwsth Alysida Soyper Market Gia Aisxrokerdeia Prostima Kai Se Prathrioyxoys Libre
Prostimo 647 000 Eyrw Se Gnwsth Alysida Soyper Market Gia Aisxrokerdeia Prostima Kai Se Prathrioyxoys Libre from www.libre.gr
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Πρόστιμο 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης.

Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους.

Σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβλήθηκε πρόστιμο 647.000 ευρώ για αισχροκέρδεια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Πρόστιμο 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια. Το υπουργείo ανάπτυξης και επενδύσεων σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους.

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διότι σε έλεγχο που έκαναν ελεγκτές της διμεα διαπιστώθηκε . Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Το υπουργείo ανάπτυξης και επενδύσεων σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για.

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Uitdii7yrnb6im
Uitdii7yrnb6im from politic.gr
Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του. Σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβλήθηκε πρόστιμο 647.000 ευρώ για αισχροκέρδεια. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή.

Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Το υπουργείo ανάπτυξης και επενδύσεων σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για. Πρόκειται για διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διότι σε έλεγχο που έκαναν ελεγκτές της διμεα διαπιστώθηκε . Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του. Σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβλήθηκε πρόστιμο 647.000 ευρώ για αισχροκέρδεια. Πρόστιμο 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Πρόκειται για διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διότι σε έλεγχο που έκαναν ελεγκτές της διμεα διαπιστώθηκε . Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Πρόστιμο 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Prostimo Se Soyper Market Gia Aisxrokerdeia 647 000 Eyrw Se Megalh Alysida Reader
Prostimo Se Soyper Market Gia Aisxrokerdeia 647 000 Eyrw Se Megalh Alysida Reader from www.reader.gr
Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Πρόκειται για διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διότι σε έλεγχο που έκαναν ελεγκτές της διμεα διαπιστώθηκε . Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Το υπουργείo ανάπτυξης και επενδύσεων σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για.

Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και .

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλούσε με μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους. Πρόστιμο 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια. Σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβλήθηκε πρόστιμο 647.000 ευρώ για αισχροκέρδεια. Τι ανακοίνωσε ο υπουργός ανάπτυξης άδωνις γεωργιάδης. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και . Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Πρόκειται για διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διότι σε έλεγχο που έκαναν ελεγκτές της διμεα διαπιστώθηκε . Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή. Το υπουργείo ανάπτυξης και επενδύσεων σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για.

Σουπερ Μαρκετ Προστιμο. Διοικητικό πρόστιμο ύψους 647.000 ευρώ, επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασίας του. Καμπάνα 647.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Άδωνι γεωργιάδη, σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλλει στην ιστορία της βεβαίωσε, σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η γενική γραμματεία εμπορίου και .